Un moldovean s-a îmbătat atât de tare în avionul Moscova-Chişinău, încât a devenit violent şi a nimerit până la urmă în izolatorul poliţiei.

Acesta are dublă cetățenie, a Republicii Moldova și a Federației Ruse, şi a provocat astăzi un scandal la una din cursele aeriene Moscova-Chișinău, iar acum este cercetat pentru acte de huliganism de către polițiștii de frontieră din cadrul punctului de trecere Chișinău Aeroport.

Incidentul s-a produs în jurul orei 09.00. Intervenția angajaților Poliției de Frontieră a fost solicitată de comandantul aeronavei care a anunțat că la bord se află un pasager, în stare de ebrietate, care manifestă un comportament violent și nu se supune dispozițiilor echipajului.

La aterizare, bărbatul a fost preluat de către polițiștii de frontieră, dar chiar și după ce a fost indisponibilizat individul a încercat să opună rezistență.

După ce i s-a iniţiat cauză penală, acesta riscă acum trei ani de puşcărie sau amendă de la 4.000 la 14.000 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore. În prezent persoana este reţinută pentru 72 ore.

Sursa : Publika.md