Air Moldova a inclus un nou serviciu pentru pasageri! Călătorii nu vor mai fi nevoiți să aștepte cu bagajul în aeroportCompania aeriană Air Moldova vine cu un nou serviciu pentru călătorii aeroportului din Chișinău. Dacă ai ajuns prea devreme de zbor, ori nu vrei să umbli cu bagajele după tine, Air Moldova permite înregistrarea non-stop la Aeroportul Internațional Chișinău.

Pasagerii nu vor mai fi nevoiți să aștepte pe aeroport cu bagajele lângă ei. Serviciul este deja pus în funcțiune, astfel încât pasagerii deja se pot înregistra în regim non-stop la orice cursă operată de companie. 

Serviciul respectiv se prestează la orice oră la ghișeul Nr. 18 din Aeroportul Internațional Chișinău cu condiția ca pasagerul urmează să zboare peste nu mai mult de 24 de ore.

Pasagerii companiei Air Moldova pot preda bagajul și primi tichetul de îmbarcare, cu mult timp înainte de începerea ordinară a înregistrării și își pot petrece timpul liber fie în sala de așteptare a aeroportului, fie pentru a ieși în oraș dacă timpul de până la cursă permite acest lucru.

Sursa: bani.md