Afla care sunt cele mai bune sotii in functie de ZODIE !

Majoritatea femeilor isi doresc sa ajunga si la pasul cel mare intr-o relatie, mai exact, casatoria. Ne visam rochia de mireasa inca din adolescenta, ne uitam dupa inelul de logodna perfect si il asteptam optimiste si cu zambetul pe buze pe ” Fat-Frumos”.

E grea “meseria” de sotie si implica multe compromisuri si sacrificii. Nu ai idee cum vei fi intr-o casnicie ? Nu ti-ai gasit femeia perfecta cu care sa te casatoresti ? Vezi ce spun astrele, poate-ti faci o idee.

Sotia Berbec

Femeia Berbec s-ar descurca in rolul de sotie, deoarece este dedicata familiei, dar si energica. Va pune mereu familia pe locul 1, insa are doua bile negre : este egoista si nerabdatoare.

Sotia Taur

Femeia Taur este recunoscuta ca fiind o carierista innascuta, dar si o persoana care isi doreste un anumit statut financiar. Datorita celor doua lucruri, va ajunge mai greu la altar, pana nu este sigura ca poseda macar unul din lucruri.

Sotia Gemeni

Femeia Gemeni este considerata una dintre cele mai bune sotii ale zodiacului. Fire deschisa, prietenoasa, va incerca sa transforme micile discutii aprinse in unele logice, cu argumente. Este un prieten bun, ii place sa distreze lumea din jur si este plina de viata.

Sotia Rac

Femeia Rac este considerata sotia ideala. Are un instinct matern puternic, inca de cand se naste. Este familista convinsa, dedicata copiilor si sotului. Puteti gasi in ea sotia si mama ideala, iar casnicia va fi una fericita.

Sotia Leu

Femeia Leu nu poate fi considerata sotia ideala, insa isi va sustine puternic sotul. Pana nu este pe deplin multumita de barbatul de langa ea, nu va face pasul cel mare. Trebuie sa incerci sa-i castigi admiratia si sa nu dai dovada de complexe.

Sotia Fecioara

Fire capricioasa si perfectionista, femeia Fecioara nu este sotia ideala, dar face mari eforturi ca lucrurile sa fie bune in casnicie. Cert este ca nu va sta cu un barbat pe care nu-l iubeste, prefera sa aiba un copil nelegitim de la persoana iubita. Va lupta mereu pentru succes si fericirea ei.

Sotia Balanta

Femeia Balanta are calitati de sotie perfecta : afectuoasa, grijulie, atenta la nevoile celuilalt. Insa, isi va varsa nemultumirile asupra partenerului cand va trebui sa renunte la propriile interese. Se va implica in tot felul de activitati ale sotului si va fi o mama buna.

Sotia Scorpion

Femeia Scorpion poate fi considerata o amanta perfecta decat o sotie buna. Barbatul care se va casatori cu ea, se va simti in al noualea cer, dar trebuie sa fie unul puternic, sa-i faca fata capriciilor ei. Isi iubeste locuinta, familia si copiii.

Sotia Sagetator

Energica si devotata, femeia Sagetator are sanse sa fie sotia ideala. Isi va sustine sotul, este o buna organizatoare si inventiva in viata de familie. Femeie Sagetator uraste barbatii pedanti si plictisitori.

Sotia Capricorn

Femeia Capricorn este atenta la detalii, este pasionala, pregatita sa rezolve probleme, deci are calitatile unei sotii bune. Trebuie sa-ti respecti promisiunile, deoarece nu suporta neseriozitatea si vei avea probleme. Poate trece usor de la o stare de fericire la una de nervi.

Sotia Varsator

Femeia Varsator va sti sa faca un barbat fericit. Este devotata, matura si stie sa echilibreze balanta. Rareori isi insala sotul, daca se va indragosti de un alt barbat, se va desparti de tine. Este tandra si sensibila cu copiii si ii va invata sa respece lumea.

Sotia Pesti

Femeia Pesti este prea sensibila si visatoare pentru a fi o sotie perfecta. Atunci cand apar problemele, greu te poti baza pe ea, fiind in lumea ei. Va ramane alaturi de jumatatea lor, indiferent ce se intampla in jur. Este plina de energie si foarte motivata.