ACCIDENT TERIBIL pe drumul dintre localitatile Budesti si Vadul lui Voda. Doua automobile facute ZOB

Accident grav pe drumul dintre localitățile Budești și Vadul lui Vodă. Două automobile au fost făcute zob, după ce s-au lovit frontal. Şoferii autoturismelor au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă cu diverse leziuni.

“La ora 11.30 un automobil de model volkswagen s-a tamponat cu un automobil de model Toyota condusă de o şoferiţă de 20 de ani. Preliminar automobilul de model volkswagen a ieşit pe contrasens”, a spus Diana Sochircă, ofiţer de presă a Inspectoratul Național de Investigații.

Şoferul care s-ar face vinovat de producerea accidentului are 66 de ani. În maşina lui se mai afla un bărbat de 61 de ani. Cei doi, dar şi şoferiţa din cea de-a doua maşină au fost duşi la spitalul urgenţă. 

“Primul pacient în calitate de şofer suferind mai multe traumatisme aparatului locomotor la diferit nivel, internat în secţie de traumatologie într-o stare stabilă, grav stabilă”, a spus Parascovia Sagaidac, medic al Spitalului de Urgenţă.

Totodată, pasagerul şi tânăra s-au ales cu traumatisme uşoare şi nu au avut nevoie de internare. Poliţia este în aşteptarea expertizei pentru a stabili dacă cineva din şoferi a consumat băuturi alcoolice. 

 

Sursa: publika.md