Accident pe ruta București-Chișinău A MURIT PE LINIA DE TRENMoartea a găsit-o pe linia de tren. O persoană a murit cu aproximativ o oră în urmă după ce a fost lovită de trenul de pe ruta Chișinău-București. Tragedia a avut loc în jurul orei 09:00 în apropiere de localitatea Ghidighici, municipiul Chișinău.

Contactat telefonic, șeful Serviciului de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Adrian Jovmir, a confirmat informația pentru Deschide.md.

„La fața locului s-au deplasat oamenii legii pentru a stabili circumstanțele în care a decedat persoana, dar și pentru a stabili identitatea acesteia. Cu alte detalii vom reveni pe parcursul zilei”, - a specificat Jovmir.

Potrivit, ofițerului de presă al Direcției de Poliție a Municipiului Chișinău, Natalia Stati, victima s-a dovedit a fi o femeie a cărei vârstă și identitate încă nu a fost identificată, din motiv că femeia nu avea asupra ei nici un act de identitate. Femeia a decedat după ce a fost accidentată de locomotiva trenului care venea de la București spre Chișinău. Preventiv oamenii legii susțin că victima este un om al străzii.

Sursa: deschide.md