Accident în Capitală  O minoră A FOST LOVITĂ pe trecerea de pietoniO fetiță de 8 ani a ajuns la spital cu mai multe traumatisme, după ce a fost lovită cu oglinda unui automobil când traversa strada pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc marți, în jurul orei 14:35, la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Armenească din centrul Capitalei. Automobilul care a lovit minora a fost accidentat din spate de un alt automobil.

Fetița a ajuns la spital, după ce a fost accidentată pe trecerea de pietoni, de un automobil Toyota, la volanul cărui se afla un tânăr în vârstă de 20 de ani. La scurt timp, un alt șofer în vârstă de 49, la volanul unui automobil, modelul Skoda, a lovit din spate automobilul Toyota.

În urma impactului, fetița s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral şi o comoţie cerebrală gravă. Minora a fost transportată la spitalul clinic municipal „Valentin Ignatenco” şi transmisă în grija medicilor pentru investigaţii şi tratament medical. 

Potrivit ofițerului de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Svetlana Scripnic, toate circumstanțele în care s-a produs accidentul urmează să fie stabilite în cadrul anchetei.

Sursa : deschide.md