Accident grav pe o strada din capitala. Soferul s-a stins pe loc, iar alte doua persoane au ajuns la spital dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac: soferul ar fi suferit un stop cardiacUn accident grav a avut loc in aceasta dimineata pe strada Sihastrului din capitala. Soferul s-a stins pe loc, iar alte doua persoane au ajuns la spital dupa ce masina in care se aflau a derapt de pe sosea si a intrat violent intr-un copac.

Tragedia a avut loc in aceasta dimineata. Potrivit oamenilor legii, la volanului unui Ford se afla un barbat in varsta de 60 de ani care ar fi pierdut controlul asupra volanului, a derapat de pe carosabil si a intrat violent cu masina intr-un copac de pe marginea drumului.

In urma impactului, soferul s-a stins pe loc, iar alte doua persoane care se aflau in masina au fost transportate la spital.

Potrivit celor doi pasageri, accidentul s-ar fi produs dupa ce soferul ar fi suferit un stop cardiac.

Oamenii legii urmeaza sa stabilieasca circumstantele producerii accidentului.

 

Accident grav pe o strada din capitala. Soferul s-a stins pe loc, iar alte doua persoane au ajuns la spital dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac soferul ar fi suferit un stop cardiac1

Sursa: protv.md