A furat tot ce a putut dintr-o mașină parcată pe o stradă din Chișinău! Un bărbat, căutat de Poliție (VIDEO)Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău întreprind măsuri speciale de identificare şi reţinere a bărbatului ce apare în imagini.

Conform datelor constatate, necunoscutul este suspectat că ar fi pătruns prin culegere de chei într-un automobil de model Dacia Logan, de unde ar fi sustras automagnetola, un card de alimentare cu combustibil şi alte bunuri materiale. Pătrunderea în automobil ar fi avut loc pe parcursul nopţii, după ce a fost parcat de proprietar pe bulevardul Moscovei din Capitală.

Persoanele care l-au recunoscut sunt rugate să comunice datele la (022)44-61-00 / 0 684 34 125. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Conform legislaţiei penale în vigoare făptaşul riscă amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani. 

Sursa: realitatea.md