A cazut tavanul. O familie din capitala s-a pomenit cu tone de beton peste ei in dormitor:

O familie din capitala s-a pomenit cu tone de beton in dormitor dupa ce s-a desprins tavanul. Oamenii spun ca sunt norocosi ca nu se aflau acasa in acel moment si dau vina pe responsabilii de gestionare a fondului locativ, care, in opinia lor, ar fi trebuit sa repars acoperisul casei.

Vsevolod Golovcov locuieste de mai bine de 40 de ani in acest apartament de la ultimul etaj, intr-un bloc aflat chiar in centrul capitalei. Barbatul spune ca vineri, cand s-a intors acasa, si-a gasit dormitorul printre ruine. Jumatate de tavan s-a prabusit.

Vsevolod GOLOVCOV: „Când am intrat, nu era o jumătate de tavan din dormitor. Se vedea podul. Tavanul s-a împraştiat în tot dormitorul. Dacă eram în această cameră, evident că şi eu, şi soţia, şi mama nu mai eram în viaţă. Eu deja mă tem să trăiesc în acest apartament.”

Barbatul spune ca atunci acasa se afla mama sa. Fiind in camera vecina, femeia a auzit doar o bubuitura.

Roria GOLOVCOV: ”M-am speriat atât de tare, încât am crezut că nu voi rămâne în viaţă. Am accese de tuse, mă sufoc din cauza prafului şi din cauză fricii.”

Vsevolod GOLOVCOV„Eu am chemat imediat reprezentanţii Serviciului Situaţiilor Excepţionale care au spus că aici nu trebuie să intrăm.”

Barbatul spune ca nu este pentru prima data cand se prabuseste tavanul in dormitor. Acum o luna, o alta jumatate de tavan a cazut peste pat. Nici atunci proprietarii nu erau acasa, iar acum ii multumesc lui Dumnezeu ca inca mai sunt in viata.

Vsevolod GOLOVCOV: „Televizorul, aparatul de aer condiţionat şi combina muzicală nu le putem scoate de sub pietre. Sunt disperat şi deja nu mai ştiu ce să fac. Unde să mă mai plâng. Deja a doua oară mă salvez de la moarte. Cred că Dumnezeu mă păzeşte pentru că demult nu mai eram. Nu ştiu unde vor cădea pietrele data viitoare.”

Proprietarii apartamentului dau vina pe reprezentantii Serviciului de gestionare a fondului locativ, care nu au mai reparat acoperisul si tavanul de aproape 40 de ani.

Vsevolod GOLOVCOV: „Vreau să dau în judecată SEL-ul. Nici nu ştiu de unde să încep. Probabil îmi voi căuta avocat pentru că pagubele sunt enorme. Dacă prima dată a fost distrusă doar canapeaua în valoare de 5 mii de lei, acum am pagube de peste 70 de mii de lei.”

Astazi, reprezentantii SEL-ului nu au raspuns la telefon pentru a comenta acuzatiile.

Sursa : ProTV.md