7 REGULI DE AUR PENTRU UN ONE-NIGHT STAND PERFECTSe întâmplă ca realitatea înconjurătoare și natura umană să ne împingă în brațe în care nu ne vom trezi dimineața decât o singură dată. Cum să rămâi un gentleman, chiar dacă te pierzi imediat în mrejele pasiunii.

Arta flirtului scurt

Este clar că sexul pentru o singură noapte este apreciat exact pentru că este doar sex, dar totuși încearcă să găsești un subiect pentru o discuție scurtă, departe de tema principală a serii. Nimeni nu vrea să arate în ochii celuilalt ca o simplă bucată de carne. Dar sunt subiecte care în niciun caz nu trebuie atinse. Evită să-i șoptești tot felul de banalități. Femeia, în această seară, nu așteaptă grijă și romantism, dar nu accentua atenția asupra caracterului întâmplător și ocazional al întâlnirii. „Noi suntem ca două trenuri care s-au întâlnit în aceeași gară” – la auzul unei asemenea fraze, orice femeie se va întoarce și va pleca.

Ordinea din casă

Și nu e vorba doar de podele spălate și cearșafuri bine aranjate. Pozele soției (chiar și ale fostei), ustensilele de pescuit, DVD cu filme pentru adulți, revista „Playboy” (un prieten a uitat-o la mine!) – toate astea trebuie ascunse în cel mai îndepărtat sertar. Cel mai probabil, fata are emoții, așa că n-o stresa și mai mult!

Societatea oamenilor treji

Toți au emoții înainte de primul și ultimul sex cu un străin și încearcă să-și calmeze nervii inițial cu băuturi scumpe, iar apoi cu cele care le cad sub mână. Nervii posibil că se vor calma, dar nu-ți vei aminti nimic spre dimineață. Sau, chiar mai rău, vei ține minte că totul a fost un dezastru. Un pahar sau două nu vor încurca, dar nu mai mult.

Mici surplusuri

Sexul pentru o noapte este dovada faptului că ești destul de hotărât. Anume la această hotărâre oprește-te – nu e cazul să-ți realizezi toate fanteziile ascunse cu bice, dildouri și suspendări de tavan. Pentru astfel de experimente poți să te înscrii pe forumuri corespunzătoare sau, oricât de greu sau ușor ar fi, să te implici într-o relație cu o persoană înțelegătoare.

Fără poze

Tot ce faci poate fi utilizat împotriva ta. Ironia sorții este una dintre cele mai puternice forțe care ne manipulează lumea, așa că o poză întâmplătoare a unei proaspete cunoștințe neapărat va ieși la suprafață în momentul și în situația în care cel mai puțin te așteptai. Așa că nu provoca destinul.

Până dimineața

Trebuie să ai o noapte deplină și nu e cazul să te trezești la ora două de noapte, să te indispui și să chemi un taxi… Cazuri ca în bancul despre fata care spune dimineața: „Aici vom pune dulapul” se întâmplă destul de rar, deci nu ai te ce să-ți faci griji în privința asta. Singura excepție ar fi atunci când ea însăși face aluzii că e timpul să-ți faci bagajele, așa că pleacă!

Și numai până dimineața

Tactul și delicatețea  sunt  garantul unui eveniment unic și de neuitat. Dimineața, îți poți permite cel mult să repeți ceea ce ai făcut în seara precedentă. Dar nu trebuie să rămâi la micul dejun, întrucât astfel începe o altă istorie decât cea nocturnă. Așa că, dimineața, pleci imediat sau dai de înțeles că te grăbești undeva.

Sursa : rasputin.md