5000 metri patrati de drum din Chisinau reparati. Silvia Radu Muncim intr-un ritm alert VIDEO

Până în prezent, 5.000 metri pătrați, din totalul de circa 100.000 de metri pătrați, de drum din Chișinău au fost reparați. Declarația a fost făcută de șeful interimar al Direcției Transport, Vitalie Butucel, care a fost în inspecție împreună cu primarul general interimar, Silvia Radu.

„La moment, pe tot teritoriul mun. Chișinău, lucrează 15 echipe de intevenție cu utilaje. 5 mii de metri pătrați au fost reparați, ceea ce constrituie 1 milion 500 de mii de lei cheltuiți. Bugetul ne permite să lucrăm în continuare. Bani sunt suficienți pentru a repara. Sper că deja săptămânile viitoare să intrăm și în curțile blocurilor, așa cum le-am promis locatarilor”, a punctat Vitalie Butucel, precizând că de fapt, în total, circa 100.000 de metri pătrați necesită lucrări de reparație.

Totodată, Silvia Radu a precizat că se muncește în ritm alert. „Nu întrerupem lucrările de reparație a drumurilor. Se muncește continuu și sper că, la vară, deja să începem lucrările capitale. Se va repara și drumul din preajma Cimitirului „Sf. Lazăr”, unde vom merge în inspecție peste două zile. Ne-am propus ca în două luni să reușim”, a explicat edilul interimar. 

Sursa: realitatea.md