3 zodii ocrotite de Dumnezeu în 2017. Vor avea un an perfectDivinitatea are planuri mari cu următoarele trei zodii, astfel că le oferă un 2017 excelent. Se implică în proiecte de mare anvergură, câștigă bani mulți și chiar își pot întâlni jumătatea. Cu alte cuvinte, urmează un an perfect.

 

Iată care sunt cele trei zodii norocoase:

Leu

În 2017, pare că atragi de partea ta norocul, bogăția și șansa tuturor semnelor zodiacale. Va fi un an special pentru tine, în care te vei bucura de mai multă vitalitate decât oricând și vei fi chiar exuberantă, vei avea o atitudine foarte optimistă, vei fi creativă, plăcută în sferele sociale și condiția ta fizică va fi, de asemenea, foarte bună. Vei avea prilejul să îți demonstrezi abilitățile de lider la care râvnești atât de mult, iar din luna august, roadele eforturilor tale se vor materializa în câștiguri bănești.

Pești

Viața amoroasă va fi extrem de prolifică în 2017. Te poți îndrăgosti și vei avea succes pe plan sentimental. De asemenea, te vei distra, relaxa și bucura mai mult de viață în 2017, mai ales în primele șapte luni ale anului. Vei deveni mai conștient de potențialul tău creativ și vrei exploata această resursă. Tot în primele șapte luni ale anului, ai putea obține câștiguri la jocuri de noroc, iar dacă îți dorești un copil, sunt șanse mari să rămâi însărcinată. Dacă nu ai un serviciu, sunt șanse mari să obții unul în 2017.

Săgetător

Apare oportunitatea cumpărării unei case, mutării într-o locuință mai mare sau chiar a mutării peste hotare. Relațiile familiale se vor îmbunătăți în acest an. Te vei bucura de sprijinul familiei tale și de o atmosferă foarte plăcută acasă. Este posibil ca familia ta să se extindă anul acesta. Vei observa că unele trăsături se vor îmbunătăți din acest an: curiozitatea, spontaneitatea, gândirea logică, adaptabilitatea și comunicarea cu cei din jur. Atitudinea pozitivă pe care o vei dobândi te va ajuta să atingi obiective înalte.

Sursa:  thewoman.md