23 de ani de închisoare pentru un moldovean care a ucis, violat și jefuit o femeie în Rusia

Un cetățean moldovean a fost condamnat de judecătorii din Rusia la 23 de ani de închisoare. Acesta a fost găsit vinovat de comiterea mai multor infracțiuni grave.

Potrivit procurorilor, în noiembrie 2013, moldoveanul aflându-se în stare de ebrietate se deplasa pe o stradă din orașul Sosnovîi Bor, Regiunea Leningrad. Acesta a atacat o femeie și i-a aplicat 51 de lovituri cu pumnii și picioarele pe întreg corpul, iar mai apoi i-a sustras banii în sumă de 10.510 ruble.

Mai mult, după ce victima și-a pierdut cunoștința și posibilitatea de a se împotrivi, moldoveanul a agresat-o sexual. În urma rănilor primite, victima a decedat pe loc.

Moldoveanul a fost găsit vinovat și de trecerea ilegală a frontierei. În 2013, acesta ar fi fost expulzat din Rusia, iar revenit acasă și-a schimbat numele de familie și a intrat ilegal în Federația Rusă pe la punctul de control Breansk.

Astfel, pentru comiterea acestor infracțiuni, justiția rusă l-a condamnat la 23 de ani de închisoare într-o colonie cu regim sever, primind și o amendă în sumă de 250.000 de ruble.

Sursa : stirilocale.md